Frukostseminarium om nya dataskyddsförordningen - 11 och 18 maj 2016

2016-03-23T00:00:00

Intresset för vårt seminarium om den nya dataskyddsförordningen den 11 maj var så stort att det blev fullbokat på mindre än två dagar. Vi anordnar därför ytterligare ett seminarium på samma ämne på onsdagen den 18 maj. Välkommen på ett kostnadsfritt frukostseminarium där Christina Wikström och Jens Forzelius från Wikström & Partners berättar om de stora förändringarna för personuppgiftshanteringen som den nya förordningen medför.

Det har gått omkring tjugo år sedan EU förra gången antog ett omfattande regelverk vars syfte var att skydda medborgarnas personuppgifter. De nya reglerna kommer att innebära stora förändringar för alla företag och myndigheter som kommer i kontakt med personuppgifter. Det är därför hög tid att redan nu förbereda sig på de nya reglerna.

På seminariet kommer Christina Wikström och Jens Forzelius att gå igenom de viktigaste nyheterna och ge praktiska tips på vad som bör beaktas framöver. Mer information om seminarierna »

Christina och Jens är några av malltjänsten VQ Legals experter och står bakom allt material inom IT-rätt och det nya rättsområdet Personuppgifter och annan informationshantering, som kommer att lanseras i samband med seminariet den 11 maj.

Christina Wikström ny Christina Wikström, advokat och Managing Partner, Wikström & Partners Advokatbyrå, har lång erfarenhet från affärsjuridiskt arbete inom IT, media och telekom, med särskilt fokus på kontrakts- och personuppgiftsfrågor.
Jens Forzelius Jens Forzelius, advokat och Partner, Wikström & Partners Advokatbyrå, är specialiserad på personuppgiftsfrågor och IT-rätt.

VQ Legal är ett modernt och kostnadseffektivt verktyg för juridiskt arbete. Tjänsten består av en ny generation mallar som även utgör ett arbetsverktyg för att snabbt skapa anpassade dokument. Mer information om VQ Legal »

Anmälan till seminariet den 18 maj görs via email till info@vqlegal.se. Välkommen!

 

All news